Novinite.TV

Новините Днес

Според италиански учен края на света е….тази Неделя

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Ако си мислите, че COVID-19, граждански вълнения, скакалци, вулканични изригвания и урагани сигнализираха за Армагедон – може да сте прав!

Четенето на календара на маите беше погрешно, според теории на конспирацията , и докато светът не успя да свърши на 21 декември 2012 година, съдбата на маите е някъде тази седмица или следващата.

„Следвайки Юлианския календар, ние сме технически през 2012 г.… Броят на загубените дни за една година поради преминаването в Григориански календар е 11 дни… За 268 години, използващи Григорианския календар (1752-2020) пъти 11 дни = 2948 дни. 2,948 дни / 365 дни (годишно) = 8 години, ”ученият Паоло Тагалогуин написа в Туитър преди няколко дни, според Sun. Поредицата туитове е изтрита.

Ако Тагалогуин смята правилно, като се добавят всички пропуснати дни, тогава датата на съдния ден на маите е … тази седмица.

През 2012 г. теоретиците на Съдния ден бяха убедени, че светът свършва на 21 декември и пълчища от вярващи се стичаха до местата на маите в Мексико и Гватемала – само за да останат разочаровани и мръсни поради липсата на санитария в древните пирамиди на маите.

Източник: Ню Йорк пост

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share