Novinite.TV

Новините Днес

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Да помогнем на Дани да проходи!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

Ако вярваш, че можеш да направиш нещо, вероятно можеш. Ако вярваш,че няма да го направиш, то със сигурност няма. Вярата е ключът за запалване, който те изстрелва от стартовата площадка.

PayPal iordan21@abv.bg

Банкова сметка за набиране на средства за лечение!

BG93 UNCR 7000 1501 0182 03 BGN

Уникредит Булбанк BIC
код UNCRBGSF

Йордан Илиев Илиев

Може да се дари и онлайн чрез HelpKarma От тук -> https://bg.helpkarma.com/help/daniboi

Информация:

Казвам се Йордан Илиев Илиев и съм от град Ямбол. На 37 години съм. 

Всичко започна в далечната 1997 година, когато бях на 16 години. Решихме да се изкъпем с приятели в изкуствените езера край Ямбол. Ударих главата си в дъното. Резултатът беше страшен – трети и четвърти прешлен на гръбнака ми се разместиха. След секунда вече не можех да помръдна.

Диагнозата ми е Квадриплегия, но мечтата ми да проходя е по-силна!

Тази диагноза означава обездвижване на четирите крайника. Сетивна чувствителност има, но няма двигателна.

Лекуваха ме 50 дни във ВМА София, но не ме оперираха – сложиха ми само шийна яка. Носих я почти три месеца. Ефект разбира се, нямаше. До 50-тия ден само рехабилитация. Яката продължаваше да бъде на мен. След този престой в болницата получих препоръка за незабавно посещение на Павел баня. Отидох там за период от 60 дни. Започнахме с масажи, рехабилитация, подводна гимнастика и електро-стимулация. Последната седмица започнаха да ме изправят на една дъска за вертикализация и преди да си замина оттам ми свалиха и шийната яка, носена близо три месеца. Прибрах се в Ямбол, намерихме рехабилитатор и той идваше у нас всеки ден в продължение на шест месеца.

Успях да си направя две апликации на стволови клетки и операция на трети и четвърти шиен прешлен, която беше извършена на 17.07.2012 година във ВМА-София.

Днес имам голям напредък, но имам нужда от средства, за да продължа.

Към днешна дата мога да стоя седнал по 20-30 минути, леко раздвижих пръст на лявата си ръка, започнах да се храня сам благодарение на специална ортеза. Също така вече мога да дърпам с въже 5 литрова туба пълна с вода. Започнах да движа и двата крака, като левия малко повече. Но голямата цел пред мен е един ден да проходя отново. Засега докторите ми препоръчват качествената рехабилитация и да не спирам да вярвам, че мечтата ми ще стане реалност.

Ще ви помоля да продължавате да ме подкрепяте.
Благодарен съм ви за всяко левче постъпило по сметката ми.

Аз вярвам, че мога един ден да се раздвижа. Повярвайте и вие в мен!
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share