Novinite.TV

Новините Днес

Зов за помощ: Да подарим на Снежанка по-добър живот

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

Снежанка Баръш Мустафова е на 18 години от София. Родена е на 22 август 1999 година.

Поради лекарска немърливост се роди недоносена в осмия месец и бе с тежко общо състояние.

Тя бе едва 1290 грама. Имаше кръвоизлив в мозъка, заради който разви Детска церебрална парализа, изразена Вътрешна хидроцефалия, а в последствие и Епилепсия.

Снежанка е моето момиченце, моето слънчице.

Въпреки тежките диагнози и увреждания, тя е едно много борбено, силно и изпълнено с живот детенце.

Детенце, което иска да тича, да танцува и да играе наравно с другите деца, но не може…

Аз, като нейната майка, искам да направя поне с мъничко ежедневието и по-леко и по-добро.

Имаме нужда от вашата подкрепа, за да осигурим средства за рехабилитация и Делфинотерапия.

Състоянието на Снежанка изисква всекидневна рехабилитация, защото тя е от изключително значение за нейното двигателно развитие.

Делфинотерапията е призната в цял свят за метод, който помага на деца с умствени и физически увреждания. Тя се основава на система за медицинско-психологична рехабилитация на децата. Физическият контакт на детето с делфина във водата е много важен, защото подпомага умственото и физическото развитие.

Опитни лекари и терапевти внимателно изработват специална програма за пациентите, която не води до преумора или стрес при децата. Други терапии не могат да доведат до удивителното подобрение в здравословното състояние, каквото се постига при играта с делфините. Децата изведнъж започват да се смеят, да говорят, да се движат свободно или да правят неща, които не са могли да правят при предишните терапии.

Бих се радвала, ако можем поне два-три пъти годишно да провеждаме по едномесечен курс на рехабилитация и един-два пъти делфинотерапия.

За повече не смея да мечтая, но ако помогнете да надскочим този минимум, това единствено би било от огромен плюс и ще окаже голямо влияние върху подобрението на Снежанка.

Снежанка има нужда от вас, за да продължи борбата си! Без вас и вашата подкрепа, всички усилия до момента ще се окажат напразни и ефектът от тях ще се изгуби. Средствата ще помогнат да се поддържа доброто състояние и цялостното развитие на детето. Колкото повече се работи, толкова повече ще се постига и Снежанка ще има по-свободни движения, ще изпитва по-малко страх, ще опитва все по-често нови и нови неща.

Много от вас знаят историята на Снежанка, много от вас са били свидетели и на коментари и нападки, заради които събирането на средства за дъщеря ми стана доста по-трудно.

Благодаря от сърце на всеки, който ще отдели от залъка си, за да помогне да създадем заедно един по-добър живот за Снежанка!

За всички, който искат да подарят (направят дарение) на Снежанка по-добър живот, начините са следните. 🙏
📌 като изпратите дарителски смс с текст DMS SNEJANKA на кратък номер 17777
Дарителските сметки на които всеки, който има възможност и желание да помогне са в банка ДСК:
BIC: STSABGSF
BGN: BG96STSA93000019280216 -в лева
EUR: BG79STSA93000019280231 -в евро
USD: BG63STSA93000019280228 -в долари
Титуляр на сметката: Снежанка Баръш Мустафова
PayPal: anna800625@abv.bg
Може да помогнете и с превод към Хелп Карма от -> тук
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share