Novinite.TV

Новините Днес

Да помогнем на Петър да проходи!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

Петър Иванов е едва 30-годишен здрав и работоспособен мъж, когато претърпява тежък пътен инцидент край с. Шереметя, който го оставя обездвижен от кръста надолу вече близо 12 години.

Веднага след катастрофата последва операция, в която освобождават компресията от гръбначния мозък, за да може крайниците му да не са под напрежение.

Неговата майка се връща от Испания, където пребивава, за да го издържа, но не след дълго се разболява от рак и почива. В същия период от време, в пътен инцидент загива и братът на Петър… Нелепо, нали?

Петър остава обездвижен, без роднини и без нито един човек до себе си.

Единственият човешки контакт, който Петър осъществява е с назначената му социална работничка, която го обслужва по три часа на ден. През останалото време Петър е прикован за леглото си и е изолиран от света, но с неспирната надежда, че някога някъде, някой ще му помогне и той ще има възможност да изпълни единствената си мечта – да проходи отново…

В чуждестранна клиника предлагат на Петър трансплантация на стволови клетки, които да възстановят сетивността в крайниците му и след множество физиотерапии и раздвижвания, дават огромни шансове отново да проходи.

Нужната сума за лечението е 80 000 лева, които той не може да събере, защото си няма никого на този свят, който да му помогне.

Когато тази история достигна до нас изпитахме огромна тъга… Усетихме едно чувство, което ни накара да забравим всички тия дребни проблеми в ежедневието ни, на които обръщаме прекалено много внимание и да погледнем малките неща, които реално ни правят щастливи!

Количеството щастие за всеки е различно и докато нас би ни направило щастливи нещо материално, то неговото единствено и най-голямо щастие ще е отново да стъпи на краката си!

И ето че 12 тежки години по-късно, едни млади хора от нашия град ще положат усилия, за да помогнат на Петър да сбъдне мечтата си.

Подехме дарителска кампания, като направихме репортажи за него и споделихме тъжната му история с останалите хора, за да достигнем до максимален брой добри човеци, които ще ни помогнат. Разпространихме банковата му сметка и за кратък период от време в нея постъпиха вече близо 60 000 лева. Благодарим от сърце на всички, които отделиха средства, за да помогнат на Петър.

Остават ни още 22 000 лева, за да може Петър да осъществи своето лечение!

Нужни са ни идеи по какъв начин да съберем средствата. Свържете се с нас, ако имате предложения, ние сме готови на всичко, за да помогнем!

Благодарим на всички, които ще споделят историята му и ще дарят!

Петър разчита на вас! ❤

За дарения:

Банков превод на името на Петър Господинов Иванов
UniCredit Bulbank:
IBAN: BG81 UNCR 7000 1523 0146 24
BIC: UNCRBGSF

Или ни подкрепите онлайн от всяка точна на света, чрез паричен превод в нашата платформа ето тук: https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-petar-da-prohodi-otnovo-166

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ БОРИМ ДО ПЪЛЕН УСПЕХ!

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share