Novinite.TV

Новините Днес

Смело момиченце се бори с левкемията! Нека помогнем! ❤️

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

ЗОВ ЗА ПОМОЩ  Моля споделете! ❤️Едно момиченце се нуждае от нашата помощ и трябва да съберем повече дарения за лечение ❤️❤️❤️ всяко споделяне е ценно ❤️
Може да се дари от тук – https://bg.helpkarma.com/help/261584891073
МОЛЯ ВСЕКИ ДА СПОДЕЛИ! ЕДНО СПОДЕЛЯНЕ СТРУВА ТОЧНО 0.00ЛВ И ОТНЕМА 1 СЕКУНДА ОТ ЖИВОТА ВИ , КОЯТО МОЖЕ ДА Е ЖИЗНЕНОВАЖНА ЗА ТОВА МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ!  


МОЛЯ РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ , ДАЙТЕ ШАНС ДА НАМЕРИМ ПОВЕЧЕ ДАРИТЕЛИ
Информация от майката:

Здравейте! Казвам се Теодора Христова и съм майка на едно прекрасно и борбено момиченце – седемгодишната Емел. Тук съм, за да се обърна към всички вас с молбата да подкрепите дъщеря ми в поредната тежка битка, която ѝ предстои, защото на нас ни става все по-трудно да се справяме сами!

В края на 2018 година моето мило дете бе диагностицирано с остра лимфобластна б-клетъчна левкемия, без засягане на централна нервна система.

Дъщеря ми премина множество химиотерапии, които доведоха до странични усложнения – сринат имунитет, инфекции, афти, фебрилитети, високо кръвно налягане…

Независимо от всичко, с много борбеност и сила, тя успя да се пребори и в момента е в ремисия!

За нещастие обаче, при последната лумбална пункция, настъпиха куп изненадващи усложнения, които доведоха до нейното крайно рисково състояние.

Два месеца Емел беше в интензивното отделение на УМБАЛ „Света Марина“ във Варна с реална опасност за живота.

Пълна аплазия, кръвоизлив в мозъка, поставяне на дренаж в главата, хидроцефалия, белодробна инфекция, сепсис и множество още реално несъвместими с живота състояния, тя беше и интубирана! Моето борбено момиче преодоля всичко и беше приведена отново в отделението по онкохематология на болницата.

Сега е в будна кома, а диагнозата ѝ е хронично вегетативно състояние.

За да се възстанови дъщеря ми, е необходима рехабилитация и лечение, което в България не се предлага и няма необходимите институции, които да го подсигурят. Ние обаче не се отказахме и потърсихме други възможности.

Свързахме се с турски специалисти, които ни дават големи надежди, че Емел отново може да бъде детето, което бе и преди!

Все още очакваме конкретна оферта от тяхна страна – има леко забавяне поради извънредното положение и там, но имаме ориентировъчна сума, която ние няма как да си позволим…

Мили хора, средствата за това лечение са непосилни за мен и ви моля от цялото си сърце за помощ, за да може моето детенце отново да се радва на живота и да изживее пълноценно детството си!

Вярвам, че има добри хора, които ще подадат ръка на дъщеря ми и тя ще се събуди и отново ще е здрава! 

Може да се дари от тук – https://bg.helpkarma.com/help/261584891073

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share