Novinite.TV

Новините Днес

Моля разпространете: Нека помогнем на Макси да оздравее

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

Макси е един красив черноок младеж страдащ от коварното заболяване Детска Церебрална Парализа.

Историята на Макси и неговото семейство е много трогателна.
Мама Ирина и тати Краси дълги години не са могли да имат свое детенце. Но ето, че вече го имат. Взимат важното решение, че ще осиновят детенце. Избират си Макси, които тогава е само на 4 месеца и е изоставен в дом за сираци от своите “родители“.
Щастливи, че вече имат своя рожба и направили едно свято дело да осиновят, и да обичат, и грижат за едно изоставено дете те се издигат в моите очи много високо.
За съжаление радостта им е помрачена от една тежка диагноза, за която разбират месеци по късно. Съветват ги да оставят Макси, но Ирина и Краси вече толкова са се привързали и обикнали детенцето, че сърце не им дава да го направят. Взимат може би едно от най-трудните решения в живота си, това да не изоставят за втори път едно сираче, а да го обичат, обгрижват и дадат всичко от себе си, за да победят доколкото е възможно тежката диагноза.
Всяка помощ е важна и нужна!
Откриват дарителска кампания в негова помощ, защото имат нужда от финансова помощ, за неговите всекидневни поддържащи терапии. Рехабилитация, логопед, психолог, плуване….
На ден родителите на Макси плащат по 23 лв., за рехабилитация 5 дни в седмицата. За логопед по 20 лв., три пъти седмично. Плуване 15 лв., два пъти в седмицата. Психолог 20 лв., един път седмично. Понякога Ирина се отказва от дадени терапии, заради недостиг на средства. Ирина иска да запише Макси и на Хипотерапия (Конна езда), но я спират финансите.
Семейството не събира средства за терапии в чужбина и, за това нямат и отворен DMS номер. Но това, не означава, че нямат нужда от подкрепа и помощ.
Те се нуждаят от помощ, за да могат да помогнат максимално много на своята рожба, за да може утре до колкото е възможно момченцето да бъде самостоятелно, да се обслужва и грижи сам за себе си.

Дарителска сметка: Уникредит Булбанк
Максимилиан Красимиров Младенов
BIC- UNCRBGSF
BG54UNCR70001521431391 – валута Лева
BG70UNCR70001521431394 – валута Евро.


PayPal: irina.maksi@mail.bg

Страницата на Макси във – фейсбук

Линк за актуалното състояние на детенцето – тук

Майката на Макси споделя: „Минаха цели девет години откакто влезе в домът ни нашето слънце Макси беше едно много малко бебче , търсещо обич и семейство,а сега е на 9 едно пораснало момче , което всеки ден се бори за едно по добро бъдеще. Но за да постигнем целите си са нужни търпение постоянство и всекидневни процедури. Пожелавам ти здраве и упоритост за да следваш мечтите си !
Обичам те юначе мое ❤❤❤“

Благодарим ви за подкрепата 😘

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share