Novinite.TV

Новините Днес

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Да помогнем на Мими ❤️❤️БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ, КОЙТО ЩЕ ПОМОГНЕ. ❤️

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Да помогнем на Мими 


 Всяко споделяне е ценно и е шанс да намерим дарители ♥️Моля ви отделете секунда за да споделите важно е!♥️ Който може, нека дари тук

Бъдете до нас, както до сега . Ние имаме нужда от Вашата подкрепа. Благодарим ви!
Моля, всеки да дари колкото може. Левче, два… пет , всеки според възможностите си.
Може да помогнете по следните начини:
Превод чрез PayPal : milena1982nedkova@abv.bg

Превод по дарителската банкова сметка:
Банка: Обединена Българска Банка
Титуляр: Милена Недкова Желева
MILENA NEDKOVA ZHELEVA
Населено място:гр. Варна
IBAN: BG20UBBS 800210 902 49440
BIC: UBBS BGSF
Валута: BGN/ Лева

 Или чрез Helpkarma от -> тук

Онлайн благотворителен базар за Мими: https://www.facebook.com/groups/588954728500350/
БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, КОЙТО НЯМА ДА ПОДМИНЕ ПРИЗИВЪТ НИ. БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ, КОЙТО ЩЕ НИ ПОМОГНЕ. БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ, КОЙТО Е ДО НАС!


Здравейте, мили хора!

Искам да ви разкажа за себе си и да ви помоля за помощ.

Казвам се Милена Желева, на 37 години от град Варна, аз съм горда майка на две чудесни деца!

Моите здравословни проблеми се проявиха преди десет години, започвайки с болки в гръбначния стълб, главата и крайниците.

През 2012 година бях диагностицирана със синдром на Райтер Лерой, но тази диагноза бе отхвърлена след 4-годишно лечение…

Оперирана съм четири пъти, заради дискова херния със стабилизация чрез импланти.

През 2018 година получих пареза на двата крака, поради което се придвижвам с бастун и то доста трудно и болезнено..
Година по-късно, бях диагностицирана с кисти на Тарлов, като американски специалист по заболяването изрази мнение, че към този момент кистите всъщност не са причина за болките ми.

При консултация с турски неврохирург, той изрази мнение ,че операциите ми са били безмислени , защото причина за болките ми не са били дисковите хернии.

Неговото мнение е , че страдам от сериозно неврологично заболяване, а именно – Амиотрофична латерална склероза (АЛС), но за да се докаже заболяването е нужно да се направят поредица от изследвания и да последва спешно лечение.

Имам оферта от клиника в Турция, за извършване на съответните изследвания на стойност €3 500 евро.
Необходимо е да пътувам с придружител със самолет, поради физическото ми състояние, което съответно изисква и още средства.

Всички тези разходи са непосилни за мен и моите близки, затва се обръщам към вас с най-искрен апел за съдействие и подкрепа.

Заради бързото влошаване на състоянието ми, средствата са необходими възможно най-скоро и ви моля да ме подкрепите!
Благодаря ви, мили хора – силно оценявам всеки един, който би ме подкрепил в този момент!

Здравейте приятели,
време е за новини около Мими.
Както знаете след прибирането и от Турция тя беше поставена под карантина 14 дни. Заради трудната и тромава процедура около осигуряването на коридор от РЗИ, за да може Мими да излезне от тях по време на карантина, се наложи да забавим с 5 дни свалянето на конците. Но вече тази сага приключи.
Карантината отмина, конците са свалени и даже Мими вече има 3 кратки разходки пред техният блок. Естествено е с чужда помощ, но още операцията е прекалено прясна и това е напълно нормално.

След дълго лутане намерихме рехабилитатор, който да я поеме като случай. Основната ни трудност се състоеше в това, че масово рехабилитаторите работят на частно и не можеха да ни издадат фактура за процедурите. Което в случая това беше голям проблем.

Днес се проведе първата рехабилитация и Мими е много доволна. Рехабилитатора е много внимателен с нея, понеже трябва много да се внимава с всяко едно движение, което ще се прави, както и с масажите, които са неразделна част от рехабилитацията. След днешният преглед се реши, рехабилитацията да се провежда през ден, за да може Мими да почива. Тази почивка е безкрайно необходима като се има в предвид, че рехабилитацията трябва да е много прецизна. Рехабилитацията за 1 час е 30 лв, като домашна визита. Цената ни устройва и то много, понеже чухме и цени от 70 лв на час, което направо ни стресира. Към момента Мими няма как да ходи амбулаторно на кабинет, понеже трябва много да се пази и не трябва да се пренатоварва. Предстои да получим и първата проформа, която ще е за период рехабилитации 2 месеца. Така периодично ще получаваме проформи, докато приключи периода с рехабилитацията. Приблизително… минимум година и половина. Дълъг период и доста средства ще са необходими за така важната рехабилитация. Да, в Турция направиха чудо и я вдигнаха на крака, но както каза Д-р Токташ: Правилната и дългата рехабилитация са много важни за възстановяването.
За това , ви умоляваме отново: МОЛИМ ВИ, БЪДЕТЕ ДО НАС.

Мими си дойде от Турция с една торба лекарства. За щастие вчера свършиха. Сега предстои да поръчаме от Турция обезболяващо, защото, без него Мими не може. Очакваме отговор дали лекарството можем да го заменим с някакво друго, което да е налично в България. Лекарствата от Турция Мими ги купи за своя сметка. В албума Медицински документи Турция сме качили всички документи, които получи Мими при изписването си. Общо 44 страници.

БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, КОЙТО НЯМА ДА ПОДМИНЕ ПРИЗИВЪТ НИ. БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ, КОЙТО ЩЕ НИ ПОМОГНЕ. БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ, КОЙТО Е ДО НАС!

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share