Novinite.TV

Новините Днес

СПЕШНО РАЗПРОСТРАНЕТЕ: Да помогнем на 2 годишно борбено дете в битката с рака!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ! 2 годишно дете се бори с диагнозата РАК! 
ВСЯКО СПОДЕЛЯНЕ ПОМАГА! ПОВЕЧЕ ДАРИТЕЛИ ВИЖДАТ ПРИЗИВА!  БЛАГОДАРЯ!

Може да се дари от тук:

Банка: УниКредит Булбанк
Банкова сметка: BG25UNCR 7000 1523 5870 59
BIC код: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: Нелис Заимова Кедова

Или чрез Helpkarma – https://bg.helpkarma.com/help/helpnelis

Нека направим лавина от споделяния и да съберем много дарители , така че това мило момиченце да има нужните средства за лечение и да пребори рака = ДА ЖИВЕЕ!


 Да помогнем на малката Нелис да живее 
Едва на две годинки
Нелис вече се бори със злокачествен РАК!
Тя е едно слънчево, усмихнато и енергично детенце, дългоочакваната радост за мама и тати. Но щастието на семейството е помрачено от страшната диагноза, за която разбраха преди броени седмици, а времето вече ги пристиска!

Само на няколко часа от началото на дългоочакваната процедура, съдбата реши да „пренареди картите“ отново – образните изследвания установиха наличието на ново туморно образувание.

След много консултации и обсъждане със специалисти от двете болници, където се лекува Нелис, бе взето решение, че се налага още една операция, с която ще премахнат новото туморно образувание. Утре Нелис ще бъде преместена отново в болница „Anadolu Medical center Johns Hopkins“. След операцията се предвижда и химиотерапия и трансплантацията на този етап отново се отлага.

Всички тези непредвидени ситуации и усложнения покрай инфекциозния ендокардит на сърцето (който лекуваме три месеца, хоспитализирани в болничното заведение) и тази неочаквана операция отново поставя във финансово затруднение семейството на Нелис.

През всичките тези месеци това малко слънчице не спира да ни показва колко силна воля за живот има…

Затова нека да не спираме да я подкрепяме!

Вече имаме резултат от хистопатологичния анализ.

При микроскопско изследване на проба от неоплазма, получена интраоперативно (по време на операцията), се установи, че невробластомът е преминал в по-ниска форма на потока – ганглионевробластом. Той се счита за модификация, която се намира в междинно положение между злокачествената невробластома и доброкачествения тумор.

Този резултат ни дава още повече увереност, че се движим в правилната посока и по-голяма надежда в борбата с това заболяване!

Семейството на Нелис няма финансовата възможност да я заплати!
Без нашата помощ, родителите ѝ не биха могли да се справят! Нелис също!

Нека да подадем ръка на това малко слънчице, за да може да се излекува и да живее…

Благодарим ви от все сърце!

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share