Novinite.TV

Новините Днес

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Да помогнем на Дани да се изправи на крака!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

Здравейте, бих искала да се обърна към всички хора със сърца, желаещи да помогнат на Дани да се изправи на крака!

Даниел Маринов е младо 20 годишно момче. Възраст, в която трябва да черпи от живота с пълни шепи, докато още е на границата между безгрижието на детството и отговорностите на „големите“. За съжаление, на Даниел му се наложи да съзрее бързо.

Дани счупва 7-ми шиен прешлен след тежка злополука, което води до обездвижването му.

След месеци тежка работа и силна воля, той успя да направи невероятен прогрес – Дани вече може да движи двете си ръце, частично пръстите си и да седи в инвалидна количка.

Днес той се бори да се изправи на крака, за да може да следва мечтите си и да изживее пълноценно живота си като самостоятелна и отговорна личност.

Единственият начин Дани да може продължи да прогресира в своето лечение е да му бъдат направени вливки на стволови клетки.

Получихме оферта от клиника „Imani care“ в Нови Сад, Сърбия, но цената е непосилна за нас.

Дани е изключително борбена личност с огромна жажда за живот. Състоянието му не спира да се подобрява от ден на ден, затова отиването му в специализирана клиника в чужбина е жизнено важно за продължението на този процес.

Вярвам, че с общи усилия можем да помогнем на Дани да се доближи до мечтата си и да помогнем за оздравяването му.

Моля ви, нека да подкрепим Дани, за да получи своя втори шанс за пълноценен живот!

☀️ Титуляр: Даниел Маринов
IBAN: BG19FINV91501316841132
Банка: Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF
☀️ Helpkarma: https://bg.helpkarma.com/help/dapomognemdani

Страницата на Дани във фейсбук – https://www.facebook.com/help4danny

Дани се нуждае от средства за лечение

Преди 3 години не успях да завърша и да взема своята диплома успешно заради инцидента. За съжаление, образованието ми също беше засегнато. Сега, 3 години по-късно, довърших започнатото! Когато следваш мечтите си упорито всеки ден, успехът неминуемо ще дойде! Когато си упорит и не се отказваш, въпреки ситуацията, въпреки трудностите, можеш да постигнеш всичко! Щастлив съм!

Тази диплома е много важна за мен, защото днес аз затворих една страница от живота ми и продължавам към следващата! Университет! Миналата година на организирания благотворителен концерт в University of National and World Economy (УНСС) заедно с Krisko ректорът ми предложи да запиша висше образование, което ще бъде финансирано от тях, по специалност по мои избор! Сега вече най-после аз мога да го направя! Изключително съм благодарен за тази възможност и за това, че ми помагате толкова много! Много скоро ще отворя следващата страница! Защото въпреки всичко аз ще продължавам да се развивам и да се боря за моето бъдеще!

Благодаря на всеки един от вас за това, че сте до мен! Продължаваме напред заедно! ❤️

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share