Novinite.TV

Новините Днес

Да помогнем на една млада жена , пострадала след катастрофа

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

„Казвам се Христина Начева и съм на 33 години от гр. Бургас. Нека ти разкажа накратко моята история. Бях на 23 години, учех висшето си образование, работих по специалността си, пътувах, забавлявах се и лудо преследвах мечтите си. С голямо нетърпение очаквах да започна последната си учебна година в Колеж по туризъм и да се дипломирам…
Но съдбата ми бе приготвила съвсем друго и живота ми направи обратен завой. На 19.09.2010 година всичко се промени, случи се необратимото.
След приключване на работният ден се прибирах с колеги и катастрофирахме…
Последствията – 2 счупени прешлена, 7 счупени ребра, долна вяла параплегия, парализирах се от кръста надолу.
Често изпадах в депресии, задавах си въпроси, а отговори не получавах. В един момемнт се огледах около себе си и прозрях, че не искам живота ми да продължава по този начин и въпреки физическото ми състояние и всички лоши моменти мога да продължа да живея и да се усмихвам. Правих дълго време рехабилитация като се научих да стоя седнала, да се прехвърлям на количката сама и да се обслужвам. Поради липса на средства обаче я прекъснах и сама продължих с различни упражнения у дома. Към днешна дата вече съм висшистка, завърших успешно маркетинг и управление в хотелиерството и туризма. Ходя на уроци по английски език. За кратко работих, но се наложи да спра, защото здравословното ми състояние се влоши и са наложи да вляза в болница.


Така един ден разбрах от мои приятели за процедурата BMAC терапия. Разказаха ми, че хора в моето състояние провели това лечение успешно и от него има само позитиви. Някои са възвърнали сетивността си, а други могат да вървят. Направих консултация с лекар от “Global Care Surgery” Нови Сад – Сърбия и ми казаха, че съм одобрена за лечение. То ще допринесе за заякване на мускулатурата, за сетивността и усета в тазовите резервоари, ще бъда още по – самостоятелна и пълноценна. За целта ще са ми нужни 16 500 евро, сума непосилна за мен и моето семейство.
Това е както казах накратко…
Ще ти бъда много благодарна ако ми помогнеш и станеш част от по – хубавата част от моята история!
Христина, на 33 години – вярваща в своята мечта!

Банкови сметки:
IBAN: BG91RZBB91551000721729 – в лева
IBAN: BG53RZBB91551000721734 – в евро
BIC: RZBBGSF
Банка: Райфайнзен Банк
Титуляр: Христина Илиева Начева
Hristina Ilieva Nacheva

Може да се дари и чрез платформата за дарения HelpKarma -> https://bg.helpkarma.com/help/581594021379

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share