Novinite.TV

Новините Днес

Зов за помощ: 44 годишна майка се нуждае от 50,000 лева за лечение ❤️

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

ЗОВ ЗА ПОМОЩ ❤️ МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ❤️ ДА ПОМОГНЕМ НА ЕДНА ЖЕНА В НАБИРАНЕТО НА СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ ❤️

Още 50 хиляди лева са необходими, за да може Лидия Лечева – Господинова от Русе да замине за лечение в Москва. 44-годишната майка на 13-годишно момче страда от множествена склероза и медиците дават надежда, че състоянието й ще се подобри, ако се приложи специфичната терапия.

Дарителската кампания в нейна подкрепа започна през ноември миналата година и до момента е събрана половината от необходимата сума, която е 100 000 лева – за лечението и престоя в Клиниката по хематология на Националния медицински център „Пирогов“ в руската столица. Лечението е комбинация между химиотерапия и трансплантация на стволови клетки и се прилага още на няколко места в света.

Ако парите бъдат събрани, Лидия ще замине за Москва тази есен. Колкото по-скоро започне лечeнието, толкова резултатите ще бъдат по-добри.

Който има възможност, може да помогне на Лиди, като внесе средства по дарителската й сметка:

ЗА ДАРЕНИЯ:

IBAN: BG42 RZBB 9155 1011 3584 67
BIC (SWIFT): RZBBBGSF
Банка: Райфайзенбанк
Титуляр: Лидия Лечева-Господинова
Основание: Дарение

или онлайн дарение чрез HelpKarma – https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-lidia-908

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share