Novinite.TV

Новините Днес

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Млада майка се нуждае от помощ за спешна операция

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

МЛАДА МАЙКА СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОМОЩ ❤️ МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ❤️

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!


Молим ви помогнете и споделете за да достигне апела ни до повече добри хора.
Може да помогнете на Ирена като дарите средства по
Дарителска сметка:
IBAN: BG24UBBS80021065841840
BIC:UBBSBGSF
Титуляр: Ирена Дианова Белберова

Здравейте приятели, днес ще ви помолим от сърце да помогнете на една млада майка която спешно се нуждае от средства за операция-подмяна на шънт. Сумата не е голяма и вярваме че заедно с вашата помощ бързо ще подарим лечението на Ирена. Тя е само на 28 години, но от самото и раждане се сблъсква с много препятствия, страда от ДЦП, страбизъм на очите и хидроцефалия.Въпреки всичко не се предава, семейна е и се радва на двегодишната си дъщеря. На седем месечна възраст и поставят първият шънт с който се оттича събраната течност в мозъка. през 2007 година състоянието и се влошава и се налага шънтът да бъде подменен, през 2002 година претърпява и операция на акилесово сухожилие заради уврежданията от ДЦП.

В момента Ирен отново не е добре, преди десетина дни разбира, че отново шънта не работи и много скоро течността в мозъка и няма да може да се оттича, в момента приема много обезболяващи заради силните болки в главата. Трябва по най бързия начин да и бъде подменена клапата но при прегледа и съобщават че за да се случи това трябва доплати 5700 лева защото здравна каса отпуска само 1080 лева за поставянето на шънта, и освен тази сума ще трябва да доплати и за други консумативи и медикаменти на приблизителна стойност от 2000 лева Ирена е от обикновено българско семейство и не разполага с тази сума, няма как да си позволи да тегли и кредит който след това няма как да изплаща.

Затова се изправя пред вас и моли да и бъде подадена ръка в този така труден за нея момент. Единственото което в момента я държи да не падне духом е съпруга и и двегодишната и дъщеричка. Кампанията е спешна защото не се знае дали стария шънт ще издържи един месец или два месеца.

Молим ви помогнете на Ирен да има един пълноценен живот да се грижи и радва на детенцето си. За съжаление в лицето на държавата ни толкова едни 1080 лева от здравна каса, за другото се оправяй сам, и ако нямаш смелостта да излезеш и да просиш за своето здраве тогава какво следва? Няма и кого да попитаме.

Страницата на Ирена във фейсбук: https://www.facebook.com/Renito30/

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share