Novinite.TV

Новините Днес

Млада жена събира пари за лечението на болния си баща! Нека помогнем!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

За дарения може да се дари бързо и сигурно през фейсбук от тук -> „Направи дарение“

Цитираме Цена Стефанова Керчева (дъщеря):

Здравейте, приятели!

Преди близо 2 години баща ми се разболя от рак на дебелото черво. Тогава успяхме да избегнем операцията, химиотерапията и куп други процедури. Започна лечение с Искадор, но за съжаление ракът се върна и този път с разсейки в черен и бял дроб, което налага спешна операция, която ще се проведе на 20-ти юли 2020, и ще бъде последвана от лъчетерапия и химиотерапия. За съжаление докторите не дават добри прогнози за разсейките в черния дроб, които са много и с голям размер (около 40 мм. на парче) и смятат, че химиотерапията няма да може да ги изчисти напълно. Затова ще направим това, което се изисква по протокол, но ще разчитаме най-вече на бързо следоперативно възстановяване, за да може баща ми да постъпи в клиника за интегративна медицина.

Всички тези процедури ще струват пари, които в момента за огромно съжаление не можем да си позволим, защото и двете със сестра ми, финансово зависими изцяло от сферата на туризма, която бе засегната от Пандемията, вече половин година нямаме доходи, а и не се очаква скоро да имаме.

Отделно от това трябва да намерим 24 часова грижа и за майка ни, която от няколко години е с бързо прогресиращ Алцхаймер. Баща ми беше до нея през цялото време, но вече няма да има тази възможност. Трябва да се пребори за живота си.

За тази цел ни е нужна вашата безценна помощ, положителни мисли и подкрепа.


Вярваме твърдо в успешния изход на тази борба и разчитаме на това, че благодарение на симбиозата м/у класическата и натуралната медицина ще постигнем пълна ремисия!

Стефан Бунарджиев е познат и приятел на много от вас. Той е музикант, часовникар, ценител на изкуството във всичките му форми, организатор на благотворителни събития, концерти, фестивали, винаги подкрепящ хората в нужда. Всички знаем какъв човек е Стефан и колко категорично застава зад всяка благородна кауза.

Сега той има нужда всички ние да застанем до него и да помогнем кой с каквото може.


Едни могат да помогнат финансово, други с добра дума и положителни мисли и настроение, защото парите, колкото и да са важни, съвсем не са всичко, от което има нужда човек в такава ситуация. Нашата обич и подкрепа могат да бъдат разликата между отчаянието и силата за борба.

Благодарим ви искрено за това, че отваряте сърцата си в толкова важен за нас момент!“

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share