Novinite.TV

Новините Днес

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Майка търси помощ за лечението на детето си ❤️

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Дарителска кампания за малкия Антъни: https://bg.helpkarma.com/campaign/normalen-jivot-za-antani-v-balgaria-620

Майката на детенцето споделя:

Антъни бе диагностициран с аутизъм на 15 юли 2014 година, тогава беше на 3 години и половина.

„Специалистите ми казаха да приема състоянието на детето ми.

Казаха ми, че през целия му живот ще трябва да се грижа за него, защото щял да остане неговорещ и затворен в себе си.

Но истината се оказа друга.

След 5 години на изследвания, които показаха възпалени черва, срината имунна система, наличие на тежки метали в организма и патогени, с много усилия състоянието на Антъни се подобри.

С постоянна диета, терапии, детски градини, центрове и прегледи при много доктори, аз вече знам как да помогна на детето си.

Въпреки всички пречки от страна на учители и директори, които не искаха детето ми да учи при тях, той намери своето място и завърши тази година 1-ви клас със смесено обучение и с придружител. Той е едно много щастливо дете, което обича да ходи на училище и да е сред дeца. Харесва да ходи на час по физическо и плуване, а любимото му занимание е да играе с кучето си. Говори с няколко думи, когато иска нещо и казва „не“, когато не го иска.

Искам да ви помоля като майка да ми помогнете да завърша лечението и терапиите на Антъни.

Като всеки родител искам детето ми да може да води разговор и да си има приятели. Мечтая да стане самостоятелно дете като всички здрави и изпълнени с живот негови връстници. В България няма адекватна помощ за нашите деца, затова се обръщам към вас. Лечението е комплексно и не трябва да бъде прекъсвано. Според чуждестранните лекари, които посещаваме, то винаги е по-успешно, когато се прилага докато детето е малко.

Вече изнемогнах финансово, а нямам правото да се откажа, защото виждам, че всичките ни усилия имат смисъл!

Необходими са около 10 000 eвро за имуностимулация за следващата една година. Трябва да му бъде направена фекална имплантация, която струва 5 000 евро. Сто и двадесет потапяния в Барокамера за този период струват 2 500 евро. Планирани са три вливки на стволови клетки в Киев за сумата от 30 000 евро. Консултациите, добавките и изследванията за следващите дванадесет месеца са около 5 000 евро, терапиите също са около тази сума.

Бъдещето на Антъни е изцяло пред него, моля ви да ми помогнете да му го осигуря!

Информация от 9 Юли 2020: Здравейте, добри хора. Антъни успешно завърши 2-ри клас и напредна много тази година, въпреки изолацията. Той успя да премине и първия си курс на лечение с имунотерапия, който му се отрази много добре на цялостното разбиране, речта, както и на интеракцията с деца и възрастни. От един месец започна отново да посещава часове по акватерапия, логопед и конна езда. Напредъкът от комбинирания подход на лечение и терапии е видим. На 6-ти август му предстои първия курс на лечение със стволови клеки в Австрия, който ще даде най-големия тласък в неговото развитие.

Необходими са още 5,000 лева, за да можем да го осъществим.

Надявам се да подкрепите Антъни!

Може да се дари от тук – https://bg.helpkarma.com/campaign/normalen-jivot-za-antani-v-balgaria-620

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share