Novinite.TV

Новините Днес

Да помогнем на малката Наталия ❤️

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Да помогнем на малката Наталия  Моля отделете 1 секунда да споделите СНИМКАТА 
Който има възможност може да дари от тук
Дарителска сметка

IBAN BG09STSA93000018435069
BIC STSABGSF
Наталия Руменова Цветанова
КИН код за Epay: 7025674417
Имейла PayPal: dtsvetanova@dir.bg
HelpKarma:  bg.helpkarma.com/help/nati

Думи на майката на Наталия:

Нати е малък беззащитен ангел, който е изпратен на Земята, за да ни научи на търпение, доброта и любов…

В последния месец от бременността Нати се е задушавала в корема на мама, но никой не е разбрал това въпреки редовните профилактични прегледи…

Поради липсата на кислород Нати се ражда белязана завинаги с тежките последствия на диагнозата детска церебрална парализа.

Оттогава до днес животът на Нати и нейната мама Дари представлява всекидневна борба! Прекарали са години в консултации и прегледи при различни специалисти, опитали са експериментално лечение в Израел, наложила се е тежка операция на тазобедрените стави във Виена и усилена рехабилитация при различни рехабилитатори.

Днес Нати и мама са много уморени и изтощени от тази непрестанна битка и имат нужда от нашата морална и финансова подкрепа, за да продължат!

След преглед при турски ортопеди се установи, че изкривяването на гръбначния стълб на Нати /сколиоза/ е много напреднало въпреки всекидневните упражнения.

Нати се нуждае СПЕШНО от нов корсет, изработен специално за нейното изкривяване, и специален антидекубитален дюшек, които да спрат изкривяването!

Това е единственият вариант да се предотврати тежката операция на гръбначния стълб и усложненията, които биха се появили вследствие на изкривяването – притискане на вътрешните органи, силни и нетърпими болки, задушаване и недостиг на кислород, поради притискане на белите дробове.

Освен това, състоянието на Нати изисква редовна рехабилиция, която да спре атрофията на мускулите и да подпомогне регреса на сколиозата.

Вярвам, че ЗАЕДНО ще помогнем на Нати и Дари!

Вярвам, че ЗАЕДНО ще предотвратим тежките усложнения и ще дарим бъдеще без болка на едно беззащитно малко ангелче!

Вярвам в доброто! 

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share