Novinite.TV

Новините Днес

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Бъдеще за бебе Влади

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

🆘Спешно моля ви, споделете и дарете всеки лев е ценен🆘Ще ви запозная с Влади, още от раждането Влади, е бил на прага между смъртта, и живота същото се отнася и за мама😢! От три месечна възраст започва ходене по мъките, до установяване на диагнозата различни лекари различни диягнози.
Лекари, в Турция установяват, лека форма на ДЦП, за която дават шанс за Влади, че ще се справи! Но за съжаление Влади, след бактериална инфекция, и много висока температура отключва епилепсия.
Започва ходене по мъките, тъй като нямат застраховка, трябва да заплатят линеика, престой в една болница след това препращат към друга болница! Сега дължим пари на болницата за нощувки, за направени изследвания, скенери, екг и т. н!

Моля ви, мили хора във вас ние надеждата!
Благодаря ви не спирайте да ни подкрепяте.

🍭Дарителска сметка
Райфанзен банк
BG36RZBB91551011799246
BIC:RZBBBGSF
Владислав Георгиев Асенов

🍭Дарение през HelpKarma – https://bg.helpkarma.com/campaign/badeshte-za-vladi-1099

Информация от майката на детето:

Казвам се Вержиния Георгиева и съм майка на едногодишно прекрасно дете, което има нужда от вашата помощ.

Синът ми Владислав е роден в 33 гестационна седмица. Лекарите го извадиха в последният момент, преди да изпадне в клинична смърт. Моят живот също беше застрашен, защото светкавично развих тежка преекламсия. От този момент разбрах, че ни е отредено да живеем и да се борим…

Всичко с детето ни се развиваше добре до третия месец, когато забелязахме, че Влади не може да си задържа главичката.

Оттогава досега Влади посещава рехабилитационни центрове. Болницата се превърна в наш дом – от кърмаче е подложен на войта, ерготерапия и посещения при логопед. Когато не сме в болница продължаваме ежедневната работа вкъщи с частен рехабилитатор. Въпреки нашите усилия Влади все още няма добър контрол на главата, не се обръща и не сяда.

Преминахме през страшни диагнози като хидроцефалия, микроцефалия и съмнения за квадрипареза.

Отчаянието ни отведе в Турция, където след преглед при невролог му бе поставена диагнозата детска церебрална парализа – спастична дипареза.

Посещението ни в Турция се състоеше и от двуседмична рехабилитация в „Ribem Riskli Bebek Danisma Merkezi“.

Специалистите там са на мнение, че Влади има потенциал и с продължителна рехабилитация той ще проходи. През април ни предстои ново пътуване до Турция. Там ще му бъдат направени специални шини за крачетата и нови две седмици рехабилитация. Преди това със сина ми ще бъдем за три седмици в болница „Света София“.

Годината, която предстои, ще бъде съдбоносна за Влади.

Българските и турските специалисти препоръчват ежемесечна рехабилитация, защото според тях едва до двегодишна възраст децата с ДЦП могат да проявят целия си потенциал. След това става по-бавно.

Тук идва и моята молба към всички, които са се докоснали до съдбата на Влади, защото ние дадохме всичко, което имахме за бъдещето на детето ни. Поради продължителното лечение вече нямаме финансовата възможност да покриваме необходимите разходи сами.

Моля ви с цялото си майчино сърце да ни помогнете дори и само със споделяне на нашата история, за да може тя да достигне до повече хора.

Пожелавам на всички деца да бъдат здрави и щастливи!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share