Novinite.TV

Новините Днес

Да помогнем на Бебе Гого да пребори болестта

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

   МОЛЯ, СПОДЕЛЯЙТЕ!   Едно бебенце се бори за живота си от мига , в който се е родило  Нека разпространим статията , така ще намерим повече дарители , които с общи усилия да осигурят на момченцето необходимата сума за лечение  Всяко споделяне е ценно  БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОБРОТО 
🍀Да помогнем на Бебе Гого да пребори болестта

Малкият Георги се бори още от раждането си. Тогава той получава кръвоизлив в мозъка, а след това и гърчове в продължение на четири дни. Това води до тежката диагноза – детска церебрална парализа.
➡ След рехабилитация, която не дава резултат, семейството търси шанс за детето в Турция. Там Георги се подлага на рехабилитация, физиотерапия и Бобат терапия.
🙏Малкият боец се повлиява изключително добре, но сумите за лечението и съпътстващи разходи, вече са непосилни за семейството. Включете се в борбата му за по-добър живот

За Гого може да се направи дарение от тук – https://bg.helpkarma.com/campaign/detsvo-na-georgi-882

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share