Novinite.TV

Новините Днес

Да помогнем на млада жена да надвие болестта!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

Спешен зов за помощ !
Благодарим на всеки един дарител, който е до нас.

ТЪРСИМ ОЩЕ 10118 ЧОВЕКА, КОИТО ДА ДАРЯТ ПО 2 ЛВ ЗА ДА МОЖЕМ ДА СТАРТИРАМЕ ЛЕЧЕНИЕТО В ТУРЦИЯ .

Здравейте АНГЕЛИ,
както знаете обратното броене ще продължи докато не съберем необходимата сума, която трябва да преведем на болницата в Турция. Днес ще отговаряме на въпроси, които са ни задавани лично. Отговаряме публично понеже може би има и други хора, които се вълнуват от тази информация.

Дата за първата вливка ще имаме , едва когато имаме събрана сумата. Искрено се надяваме до началото на декември и то най-късно да сме успели да съберем сумата, защото, предстоят празници, а двете вливки трябва да се направят през 15 дни. Освен това имаме огромното притеснение, че заради влошаването на обстановката заради с SARS-CoV-2, който причинява COVID-19, може отново да затворят границите от турска страна.

Можем ли всички ЗАЕДНО да съберем необходимата сума до края на месец ноември и в началото на декември, да изпратим Жени в Турция. Аз се моля и се надявам да успеем.
Вярвам! ЗАЕДНО МОЖЕМ! Много пъти българският народ е доказвал, че когато се обедини, прави чудеса. Нека всички направим чудото на Жени.


В сумата , която сме обявили от 24000 долара не са включени транспортни разходи, медикаменти и каквото и да е било друго освен двете вливки със стволови клетки, както ни е по оферта. За съжаление в предвид влошаването на Жени, може да се наложи да се транспортира и с линейка. Когато настъпи момента ще стане ясно. Осъзнаваме, че ще трябват допълнителни средства, но и идея си нямаме на този етап колко ще са необходими.

Относно въпросите ви, как да дарите за да помогнете по-бързо, уточняваме, че е най-добре, сумата, която сте определили за дарение да я преведете с директен превод по дарителската сметка или пей пала на Жени. Когато направите дарение по този начин, няма забавяне на постъпленията. Освен това ако отидете на каса в банка ОББ и преведете сума по дарителска сметка, няма да имате такса, защото, сметката е дарителска. За всеки случай може да кажете на касата, че сметката е дарителска и искате да направите дарение за лечение.

Постъпленията към днешна дата възлизат общо на стойност 19660 лв . В тази сума не са включени дарителските смс-и, понеже там средствата постъпват на по късен етап по сметката. Уточняваме, че дарителските смс-и, които изпращате сега, ще постъпят по сметката, евентуално края на декември. От там очакваме да преведет още 2465 лв.
Припомняме отново за всички, които сега се запознават с Жени, че тя е с рядкото заболяване адхеазивен арахноидит. От средата на септември е със силно влошено състояние. Тя е с денонощни, нечовешки болки, които не се повлияват от абсолютно никакви обезболяващи. Краката и отказват вече доста често, случаите в които не ги чувства са все по-чести.
Офертата за да се стартира лечението със стволови клетки е 24 000 долара, което прави 39895 лв. Или търсим още 20235 лв/ без средствата от дмс, когато постъпят по сметката ние ги приспадаме/.
Разбити наличностите към днешна дата са както следва:
дарителска сметка- 14304,14 лв
пей пал- 739,96 евро
хелпкарма 2352 долара
в платформата на дмс има 3068 лв, от които 603,16 лв са постъпили по сметката.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЗА ПОДКРЕПАТА!

Начините чрез които може да се включите в кампанията:
❤️Превод по Дарителска сметка:
Обединена Българска Банка
Титуляр: Женя Ангелова Стоенчева
ZHENYA ANGELOVA STOENCHEVA
Населено място: гр. Пловдив
IBAN: BG64UBBS80021053576440
BIC: UBBS BGSF
Валута: BGN/ Лева

❤️ Дарение чрез PayPal jeniastoen4eva@abv.bg
❤️ Изпратете дарителски SMS с текст DMS JENYA на 17 777 Може да дарите еднократно, може да направите и абонамент.
❤️ Може да се включите в двете групи, където се провеждат онлайн благотворителни базари в подкрепа на Жени. В двете групи може да намерите за всекиго по нещо. Ако имате запазени вещи, които не са ви необходими, може да ги предложите в групата.
– Благотворителен Базар Да помогнем на Женя- https://www.facebook.com/groups/590633858264104
– Благотворителен базар от Диляна за Женя- https://www.facebook.com/groups/326293248379239
❤️ Ако представите Ваша услуга в подкрепа на Жени. За целта желаещите да пишат лично съобщение до страницата.
❤️ Като организирате събитие в подкрепа на Жени. Знаем, че в предвид обстановката това е трудно постижимо, но някой може и да успее да измисли нещо.

Молим ви, продължавайте да споделяте и да призовавате, това е начина да достигнем до повече хора и да успеем в по-кратък срок да съберем необходимата сума.
БЛАГОДАРИМ ВИ, че сте до нас ❤️ БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ❤️

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share