Novinite.TV

Новините Днес

Първото което видите, разкрива страха ви в любовта

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Любовта е най-удивителното нещо, което може да ни се случи. Но тя винаги идва с положителни и отрицателни емоции. В една връзка всеки се страхува от нещо. Страховете са колкото и нормални, толкова и пречат на това да бъдем истински щастливи. Кои са вашите любовни страхове? Пред вас има една картина. Кое е първото, което виждате в нея? То ще подскаже за страховете ви и това, което е време да промените.

Небе
Вие сте чувствителна личност и това, което ви плаши в една връзка, е уязвимостта ви да не бъде използвана срещу вас. Вярвате, че основата на една връзка е любов и компромис, а вие не се страхувате да давате обич и да правите компромиси.

Готови сте да направите такива, но ако до себе си имате любящ и отдаден партньор. Въпреки това се страхувате, че силата на емоциите ви може да бъде използвана срещу вас. Няма как да бъдете щастливи в любовта, ако има изградени стени между вас и любимия човек.

Жена
Вие сте личност, за която външността има голямо значение. Това е чудесно, но не и когато става въпрос за любовта. Макар да вярвате, че сте човек, който заслужава любов, разчитате много на външността си.

Страховете ви са свързани именно с това, че ако настъпят някои промени в нея, като покачване на телесно тегло например, половинката ви няма да иска да бъде вече с вас. Ако това случайно се случи, знайте, че сте късметлии. Не забравяйте, че заслужавате някого, който ви обича независимо от всичко.

Ако първото е ключът…

Ключ
Ако първото нещо забелязано от вас в картината е ключът, вие сте свободолюбив човек. Време за вас, за личните ви интереси, в което може да останете само със себе си ви е много важно. Любовта също играе огромна роля в живота ви и искате да имате любим човек до себе си. Това, от което малко или много се страхувате е той или тя да не отнеме личната ви свобода.

Балансът е важен в любовните отношения, така че ако имате нужда от време за себе си, просто го споделете с любимия човек. Ако партньорът държи на вас, ще ви разбере.

Хълм
Когато се намирате във връзка, често се страхувате, че половинката може да разбие сърцето ви. Харесва ви мисълта за любовта, усещането да сте влюбени, но понякога се колебаете докъде да стигнете в дадени взаимоотношения, точно за да не бъдете наранени.

В любовта трябва да се поемат рискове. Разбитото сърце боли, но е по-лошо да не си позволите да откриете истинската любов.

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share