Novinite.TV

Новините Днес

Спешно! Младо момче от Елин Пелин започва битката с РАКА! Нека го подкрепим СЕГА!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Да подкрепим Валентин в борбата срещу най-неравностойната болест – рак! Споделяйте колкото можете на повече места , така заедно ще съберем нужната сума и ще му помогнем да продължи живота си!

За момчето може да се направи онлайн дарение от тук – https://bg.helpkarma.com/campaign/da-podkrepim-valentin-v-borbata-sreshtu-raka-2381

Спешно! Младо момче от Елин Пелин започва битката с РАКА! Нека го подкрепим СЕГА!

Повече споделяния = повече дарители виждат и помагат
Всяко споделяне е ценно!

„Здравейте ние сме Диян и Румяна Александрови, родители на Валентин. В началото на месец юни Валентин започна да чувства силни болки в кръста в дясно с разпространение към задната повърхност на дясното бедро.
На 13.06.2020. постъпи в Неврологично отделение в болницата в град Елин Пелин. Изписан е на 18.06.2020. с диагноза – увреждане на лумбо-сакралните коренчета в дясно, с придружаващо заболяване – нанизъм.
Насочиха го към болнична физиотерапия. Извършен е контролен преглед двукратно на 29.06 и на 09.07 в отделението. Болката се засилва и му правим всички видове изследвания за постъпване на лечение от 14.07 в ИСУЛ. Проведени са изследвания и на 17.07 е изписан с насока за лечение към ортопедията в Горна Баня.
С оглед уточняване на диагнозата му е необходима биопсия на туморната формация. На 20.07 от ортопедията в Горна Баня ни изпратиха в Пирогов където на 24.07 направихме ЯМР с анестезиолог – с пълна упойка, поради силните болки на Валентин в таза и дясното бедро.
На 27.07 след консултация с доцент в Горна Баня и преглеждане на диска от ЯМР, ни изпратиха да съберем всички необходими документи за постъпване на лечение в болницата. През това време състоянието на Валентин ставаше все по-зле, болките се усилваха, започна да не може да се придвижва сам, а само с придружител и с патерици.
На 30.07 е приет за лечение в ортопедията в Горна Баня. Една седмица се събираха доцент след доцент, коментират, обсъждат и нищо, а на него болките ставаха все по силни и болезнени.
На 06.08 на Валентин му направиха операция на дясното бутче и му взеха биопсия. Материалът беше изпратен за изследване в лабораторията в Пирогов.
На 13.08 го изписаха от ортопедията в Горна Баня и ни препоръчаха да се обърнем към хирурци в Раковата болница.
На 18.08 от хистологическото изследване на биопсията беше потвърдена диагнозата рак на костите и меките тъкани (Сарком на Юинг). Доцентка от Пирогов ни посъветва да се обърнем към доктор от болницата Иван Рилски. И така ден след ден и с много болка Валентин го препращаха от една болница към друга в продължение на 3 месеца.
Докато не попаднахме на добра жена във фейсбук – управител на платформа ,,Живот за теб“ за лечение в Турция. С нейна помощ се отправихме за лечение в Инстанбул. Но за тази цел на Валентин ще са му нужни много средства за неговото лечение и транспортни разходи. Нека който може да помогне, това е молбата на неговите родители Диян и Румяна Александрови.

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share