Novinite.TV

Новините Днес

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Жена е с 95% ТЕЛК, абсолютно неподвижна, а не знаем защо и от какво.

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Цитираме Росен Янчев , създател на дарителската кампания за жената:

„Здравейте, мили хора!

Тук съм, защото имам нужда от вашата подкрепа. Тук съм, защото вярвам, че именно вие ще ми помогнете да видя майка си както преди и да ѝ подарим радостта от това да може да се изкъпе сама и да си направи едно кафе.

Мама Еми е с 95% ТЕЛК, абсолютно неподвижна, а не знаем защо и от какво.

Eто това е нашата болка – не знаем срещу какво се борим. След година и половина ходене по болници никой доктор не успя да ни каже каква е нейната диагноза.

🍀За жената може да се дари онлайн чрез HelpKarma от -> ТУК

Всичко започна преди малко повече от година. Майка ми си ходеше, всичко си беше абсолютно наред, докато не започна да се оплаква, че ѝ се вие свят и че ѝ изтръпват ръцете и краката. И така дойде един момент, в който тя не можеше да се придвижва сама. Започна се обикаляне на всички големи болници в София. В първата я изписаха с диагноза исхемичен инсулт и в продължение на половин година майка ми приемаше лекарства за инсулт. От тях състоянието ѝ се влоши рязко – освен, че вече абсолютно спря да ходи, започна и да трепери до степен да не може да се храни сама.

Сънят ѝ се разби тотално и ставах по 4-5 пъти в нощта, защото тя почти не можеше да спи, а и за да я обръщам, защото тя не можеше сама.

След направата на всички необходими изследвания в друга болница се оказа, че мама Еми няма неврологичен проблем и ни насочиха към психотерапевт. От там ни изписаха лекарства, от които ѝ се разклати тотално и психическото ѝ състояние. След това потърсихме мнение и от друга болница. Там пак правиха изследвания и казаха, че се съмняват за наличието на тумор. На 23.12.2019 година направихме и ПЕТ скенер, от който се видя, че майка ми нито е имала инсулт, нито психични проблеми, нито тумор. Междувременно ходихме и в още няколко болници за прегледи и изследвания. И нищо. След това посетихме и клиника по ревматология. Там докторите ни препратиха към неврологична болница. Пак изследвания, пак пункции, пак какво ли не и нищо.

Затова, мили хора, са ни необходими средства, за да отидем в Турция за прегледи и изследвания и дано този път имаме късмета да разберем срещу какво да се борим.

Колкото по-скоро ги съберем, толкова по-скоро ще започнем нейното възстановяване, защото тя вече не може и да стои. Преди два дни мама Еми просто се свлече на земята – краката ѝ отказват тотално и няма никаква координация на движенията. Моля ви, нека заедно да ѝ върнем желанието за живот, защото тя го заслужава. Тя е една страхотна майка и баба, а както всички знаем – майката е една.

Благодаря на всички, които се чувстват докоснати от нашата борба и ще ни подкрепят в нея!

🍀За жената може да се дари онлайн чрез HelpKarma от -> ТУК

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share