Novinite.TV

Новините Днес

МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ: Майка на 3 деца се нуждае от финансова помощ

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Ще ви запознаем с Биляна и с нейната нелека история , като сегашното финансово състояние не й остава друг избор освен да потърси помощ от добри хора.

МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ , НЕКА РАЗПРОСТРАНИМ ПРИЗИВА И ДА НАМЕРИМ ПОВЕЧЕ ДАРИТЕЛИ!

Здравейте, казвам се Биляна, на 37 години съм, майка на 3 деца – големият ми син е на 20 години, малкият е 8-годишен, а дъщеря ми е на годинка и десет месеца. Двете ми момчета са от бившия ми съпруг, а от приятеля ми имам едно прекрасно момиченце.

Когато бях бременна с дъщеря ми в петия месец, приятелят ми загина на място в тежка катастрофа – от този ден до ден днешен животът за нас се преобърна тотално.

Преди години моят баща беше тежко болен от сърце и лечението му беше доста скъпо за моето семейство. Разпродадохме всичко, което имахме, за да подсигурим лечението му, но за съжаление той не успя да дочака трансплантацията на ново сърце и почина на 54-годишна възраст.

Сега с майка ми и децата ми живеем под наем в една стая.

Горе-долу се справяхме – майка ми работеше, аз работех и успявахме да сложим ядене на масата и да платим наема и сметките. Но когато през март се обяви пандемията, всичко тръгна назад. И аз и майка ми бяхме пуснати в принудителен неплатен отпуск за един месец и останахме без доходи, но сметките се трупаха. Изтеглих 2 бързи кредита, за да можем да платим наема, сметките, телефоните и да купим памперси за дъщеря ми, а благодарения и на някои хора получихме и хранителни продукти. Сега положението ни отново се усложни.

Майка ми остана без работа и вече сме само на моята заплата, която не достига и имаме нужда от помощта на всички вас, за да се справим!

Помогнете ни, за да можем да си стъпим отново на краката и да мога да отгледам децата си както трябва!

🍀Онлайн дарение може да се направи от – ТУК

КОЙТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДАРИ , НО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ПОМОГНЕ , МОЖЕ ДА СПОДЕЛИ ТОЗИ ПРИЗИВ , НЕКА РАЗПРОСТРАНИМ ПРИЗИВА И ДА НАМЕРИМ ПОВЕЧЕ ДАРИТЕЛИ!

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share