Novinite.TV

Новините Днес

Да помогнем на малката Йоанка

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

Йоана е едно будно, щастливо и дългоочаквано дете. Преди няколко месеца установихме, че едното краче на Йоанка е по-късо от другото. Започнахме по лекари, прегледи и последваща операция, след като беше открита киста на крачето.При операцията за премахване на кистата беше взет материал за хистология. Резултата обаче не беше такъв какъвто очаквахме и се оказа, че Йоанка е с ембрионален рабдомиосарком. В момента се подготвяме за лечение в Турция в една от най-добрите клиники Liv Hospital при Проф. д-р Хилми Апак.За момента очакваме становище на лекарите дали ще се наложи операция отново на крачето за доизчистване на мястото или само химиотерапия.За съжаление сумата е непосилна за нас.Знаем, че живеем във време, което е трудно за всички, но молим всеки, който има възможност да помогне с колкото може. Мечтаем да видим детето си пораснало, да видим първите и крачки, да чуем първите и думички, да я видим на първия и учебен ден. Благодарим на всеки, който вярва в нас и нашето дете и му даде шанс за бъдещето.Без Вас и Вашите добри сърца ние не бихме се справили. Благодарим ви добри хора !

От резултатите стана ясно, че след петата химиотерапия операция на саркома със сигурност ще има и след нея ще се определи колко още химиотерапия ще бъдат назначени. По първоначални данни ще бъдат 2 или 3 . За съжаление престоя на Йоанка и родителите й във Истанбул ще бъде удължен, което предвижда и повече разходи. Между химиотерапиите семейството живее в малък хотел до болницата , защото нощувката в болницата, ако са там е около 10 пъти по – скъпа.

Миналата седмица, когато Йоанка беше с инфекция, престоя в болницата възлезе приблизително 3000 евро , като допълнително бяха платени още към 1500 евро за ЯМР и Пет скенер със съответните упойки. Надявам се , разбирате защо в момента отново се връщаме във времето, когато предпочитаме до приключване на петата химиотерапия да не се ангажираме със сума, защото страничните разходи и усложнения от химиотерапиите не са никак евтини. Докато вие обаче сте с Йоанка ние знаем, че тя има вашата подкрепа и помощ и ще се справим заедно със всичко!

Дарения за детенцето може да се направят по следните начини:

Дарителска сметка
Банка ДСК BIC: STSABGSF
IBAN : BG11STSA93000027164063
Титуляр: Йоана Мирославова Найденова/Yoana Miroslavova Naydenova
PayPal: help_ioana@mail.bg
Онлайн базар: Благотворителен базар в помощ на Йоана

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!
❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share