Novinite.TV

Новините Днес

ЗОВ:Момиченце се нуждае спешно от 3800 евро за да запази зрението си! НЕКА МУ ПОМОГНЕМ

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share
Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

❗️❗️СПЕШНО❗️❗️❗️ ПОМОГНИ❗️❗️❗️
🆘🆘🆘ВСЯКО СПОДЕЛЯНЕ Е ВАЖНО ( не отнема време и не струва пари, но спасява живот )🆘🆘🆘
🍀🍀🍀Помогнете ни да сътворим чудо!🌠🍀🍀🍀
Да се обединим и да спасим още едно детенце!
Здравейте добри хора, детенцето ми има СПЕШНА нужда от вашата помощ! Тя е само на 11годинки, а съдбата ѝ изпраща множество изпитания! Страда от микроцефалия, умерена умствена изостаналост, придобита силна анемия, а на всичкото отгоре и тежката диагноза птоза, двустранна 😔
Мили добри хора, дарители, Приятели. С благодарение на вас и вашата подкепа на 31. 01.2020г Гюнеш премина операция на очетата но за съжаление не всичко приключи те първа започва със лечението и 😔
На 12 08.2020г. Направихме генетични изследвания на дъщеря ми Гюнеш във Турция Истанбул в цер за гетични изследвания NEXT GENETIC CENTER но зач съжаление изследванията никак не бяха добри и за да разбера точно какво и има на Гюнеш бяхме при генетик в Майчин дом варна при Проф. Людмила Ангелова специалист по мединска генетика и тя също не ги хареса и държи да направим ви нови изследвания в Генетика София и да разберат точната диагноза на нашето слънчице Гюнеш.

Гюнеш имаше оплаквания и бяхме в болница Света Марина Варна по спешност по повод коремна болка в дясно подребрие без температура и на приеха в болница напраха изледвания и прегледи. ДИАГНОЗАТА: е ДИСКИНЕЗИЯ НА ЖЛЪЧЕН МЕХУР . СТЕАТОЗЕН ЧЕРЕН ДРОБ и ѝ изписаха двумесечна диета и лекарства.

Мили хора дарители, Приятели.Гюнеш спешно има нужда от 3800 Евро вашата финансова помощ и подкрепа също и от вашите молитви. Генетичкаката държи за новите генетични изледвания на Гюнеш даде ни срок от 20 дена до 20. 11.2020 държи да и се взимат кръв и да се пратят в лаборатория Гинетика в София каза че ще стува около 3800 за съжаление ние не разполагаме със тези средства молим Ви бъдете до нас и да спасим нашето слънчице Гюнеш! Благодаря ви предварително от сърце! Бъдете Благословени!
и без вашата помощ и подкрепа, ние няма да успеем!
Дарителска сметка :
IBAN: BG58STSA93000026538440
BIC: STSABGSF
Гр. Варна
Гюнеш Хемати
PayPal : gyuneshemati@gmail.com

Призоваваме всеки който няма възможност да дари , но има желание да помогне , да сподели призива във фейсбук , така повече хора ще го видят и ще се намерят повече дарители ! Заедно с общи усилия можем да помогнем!

Източник: Hyuliya Hemati / Facebook

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share