Novinite.TV

Новините Днес

Какво показва линията на вашия ангел-хранител?

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share

Линията на ангела пазител е добър знак

В хиромантията Линията означава защита от висшите сили и по-точно – особеното покровителство от страна на ангела пазител.

Линията на ангела пазител носи различни имена: линия-сестра и линия на Марс. За съжаление, тя не е характерна за всекиго. Ако я откриете върху ръката си, вие сте късметлия. Радвайте се, че вашият ангел ви пази от нещастия и беди.

Тази линия се нарича още втора линия на живота. Причината не е защото се намира редом с нея, а защото означава спасение, защита и силна подкрепа.

Ако линията на ангела пазител (2) върви паралелно с тази на живота (1) почти по цялата й дължина, това означава, че човекът се намира под защита през целия си живот.

Случва се линията на ангела пазител да съпровожда определен малък отрязък от линията на живота, който изглежда доста слаб или дори накъсан. Разривът на линията на живота означава бедствия, нещастия и опасности. Но ако редом с разрива се намира тази на ангела пазител, то бедата ще ви подмине.

Ако линията на ангела пазител се намира на дясната ръка, това означава, че човекът е получил покровителство от висшите сили благодарение на личните си заслуги. Висшите сили даряват защита или заради някакви добри дела, или заради страдания в миналото.

Ако е разположена на лявата длан, то защитата на ангела пазител е дадена на човека по рождение – най-вероятно от рода.

Притежателите на „ангелската“ линия са късметлии в живота. Те винаги излизат „сухи от водата“ и практически никога не изпитват материални трудности. През целия си живот те са здрави и успяват да избегнат опасностите и капаните, които им поставя съдбата.

източник: popantofi.com

❤️Сподели статията сега с едно натискане на бутона:
Share